e
Banner

Etiketler: ulaştırma bakanı



Avrupalı yatırımcıların yeni lojistik üssü Türkiye oluyor



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ortadoğu, Kafkaslar, Orta Asya gibi coğrafyalara yakınlığı, lojistikte doğal bir merkez olması, genç ve kalifiye iş gücüyle Türkiye’nin, lojistikte yabancı yatırımcılar açısından önemli fırsatlar sunduğunu ve cazip hale geldiğini söylüyor.




TÜRKİYE, DENİZCİLİKTE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE



Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türk limanlarında elleçlenen yük miktarının 385 milyon tonu geçtiğini, bu rakamla Türkiye’nin 30 ülke arasında 13. sırada yer aldığını söyledi.




Bakan Ahmet Arslan: 2017 taşımacılıktan lojistiğe geçiş yılı olacak


Yayın: 21-01-2017
Kategori: Lojistik

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2017 yılında tamamlanacak olan Lojistik Master Planı çalışmasıyla bütün ulaştırma koridorlarında taşımacılıktan lojistiğe geçileceğini söyledi.

zirve_banner

 

 

 





Avrupa-Asya arasında en güçlü halka olacağız



Ahmet ARSLAN / Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı 




Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, MAN’ı test etti



Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), karla mücadele için 25 adet  MAN TGS 33.430 6x6 aldı. MAN tarafından Türkiye’nin zorlu kış şartları için özel ekipmanlarla donatılmış olan araçlar, yurt genelindeki 17 farklı Bölge Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek.  Karayollarında kar küreme ve tuzlama çalışmalarında görev alacak  olan araçlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katıldığı törenle karayolları yetkililerine teslim edildi. Bakan Karaismailoğlu, törende MAN’ın kar bıçaklı, tuz serpme aracına binerek, bir süre kullandı.